Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

Πρόσφατα Θέματα
» Παρόντες & Παρούσες (new)
Σήμερα στις 1:41 am από sonia9

» Καλημέρα & Καλησπερα!
Χθες στις 12:07 am από natalia029

» Η σκόνη της Γαίας
Παρ Φεβ 16, 2018 3:49 pm από Νίνο Αυγέρης

» Τρελοσκονη
Πεμ Φεβ 15, 2018 11:27 pm από zexrazant

» Φίλτρο Ανδροφόνος
Τρι Φεβ 13, 2018 2:45 pm από Dimi64

» Νυχτόσκονη η σκόνη Επιρροής
Σαβ Φεβ 03, 2018 3:05 am από Νίνο Αυγέρης

» Προσευχή αιτήματος προς στο Άγιο Πνεύμα
Πεμ Φεβ 01, 2018 9:03 pm από ΝΤΕΜΗ

» Πιλειά - Το μπαούλο!
Τετ Ιαν 24, 2018 10:53 pm από Νίνο Αυγέρης

» Χρόνια πολλά Νίνο
Τρι Ιαν 23, 2018 6:56 pm από Νίνο Αυγέρης

» Μετακόμιση του Μυρόλι
Τρι Ιαν 23, 2018 6:56 pm από Νίνο Αυγέρης

» Φίλτρο Μυρόλι
Δευ Ιαν 22, 2018 1:28 pm από Νίνο Αυγέρης

» Επέστρεψα ☆♡☆
Πεμ Ιαν 18, 2018 12:59 am από natalia029

» Προσευχή για την Βασκανία
Τετ Ιαν 17, 2018 6:34 pm από Adalia

» Γιατί ;
Σαβ Ιαν 13, 2018 2:10 am από HARRY POTTER7

» προσευχη στον αγιο αντωνιο της παδοβα
Πεμ Ιαν 11, 2018 6:58 pm από enchantress

» Φίλτρο Ανδροφόνος
Πεμ Ιαν 04, 2018 4:19 pm από Μάγια

» Εύκολο γήτεμα επαναφοράς.
Τετ Ιαν 03, 2018 8:44 pm από Disdaimona

» Αθανασία
Παρ Δεκ 29, 2017 2:36 pm από Disdaimona

» Ρίξιμο το βέλους του Θεού της αγάπης
Πεμ Δεκ 28, 2017 7:07 pm από Νίνο Αυγέρης

» Πνευμα
Κυρ Δεκ 24, 2017 10:52 am από alexandra519

Ψηφοφορία

Τι μέρα γεννηθήκατε;

5% 5% [ 1 ]
27% 27% [ 6 ]
9% 9% [ 2 ]
14% 14% [ 3 ]
5% 5% [ 1 ]
27% 27% [ 6 ]
14% 14% [ 3 ]

Σύνολο Ψήφων : 22


Πώς να διαλέξω το κατάλληλο κερί

Πήγαινε κάτω

Πώς να διαλέξω το κατάλληλο κερί

Δημοσίευση από Νίνο Αυγέρης Την / Το Πεμ Φεβ 23, 2017 4:32 pm

Ο κάθε ένας έχει ένα πρόβλημα. Το κάθε πρόβλημα έχει και την λύση του! Πάντα φυσικά το Συν Αθηνά και Χείρα Κίνει. Εδώ λοιπόν σας δίνω μία λίστα με τα κεριά που ταιριάζει σε εσάς!

ΧΡΗΜΑΤΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ
Αποφάσισα σε αυτό το μέρος να βάλω πρώτα το χρήμα παρά τον έρωτα. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε άμεσα σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε. Έτσι για να προσελκύσουμε το χρήμα έχουμε το κερί πράσινο γουρούνι φτιαγμένο με αιθέρια έλαια και βότανα που προσελκύουν το χρήμα και τους πελάτες όπως επίσης υπάρχει το κερί Πράσινος βάτραχος. Άλλο ένα κερί που μπορεί να προσελκύσεις το χρήμα είναι ο πράσινος η λευκός βούδας. Ένα πράσινο επτάκομπο αλειμμένο με λάδι χρήματος η φίλτρο Χρήματος είναι κατάλληλο για αυτή την δουλειά. Το κερί πουγκί είναι ένα κατάλληλο για να έχεις αφθονία και δουλειά. Το κερί Σπαρματσέτο πράσινο, κίτρινο και μπλε κάνει θαύματα.

Ήλιος

ΛΥΣΙΜΟ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Το κερί σκόρδο είναι κατάλληλο για να σπάσει κάθε μαγεία αν επαλειφθεί με το Ικετέρ η Μυρόλι. Το λευκό Αγγελοκέρι είναι κατάλληλο να μας ακούσει ο αρχάγγελος Μιχαήλ και να σπάσει τα δεσμά της μαύρης μαγείας. Το λευκό επτάκομπο και μαύρο κερί είναι κατάλληλο για αυτές της δουλειές. Το κερί μπλε κουκουβάγια είναι κατάλληλο για να διώξει κάθε λογής κατάρα!
Λευκά, μαύρα και κίτρινα λύνουν κάθε μαγεία! Αν επαλειφθούν με το κατάλληλο λάδι.

Ήλιος

ΕΡΩΤΑΣ – ΑΓΑΠΗ – ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ
Αυτό λοιπόν είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την μαγεία. Για να προσελκύσουμε νέους εραστές είναι τα κόκκινα κεριά και για να δημιουργήσουμε την αγάπη και τον ρομαντισμό τα ροζ κεριά. Έτσι στην συνομοταξίας του έρωτα είναι η (Επαναφορά, το δέσιμο)

ΔΕΣΙΜΟ
Για να δέσουμε ένα αρσενικό χρησιμοποιούμε κορδέλες αλλά κεριά ομοιώματα, Πέους και Φυσικά το Κερί ροζ γουρούνι. Τα κόκκινα κεριά είναι τα κατάλληλα για αυτή την δουλειά.

ΕΠΑΝΑΟΦΟΡΑ:
Για να επαναφέρεις έναν εραστή είναι κατάλληλο το κερί πέος, τα ομοιώματα, το κερί καρδιά, το κερί Πελειάδα, το κόκκινο αγγελοκέρι. Το κόκκινο επτάκομπο είναι κατάλληλο γι αυτήν την εργασία. Επίσης πολύ καλή δουλειά κάνει και το μελισσοκέρι.
Ακολουθάτε πάντα της συνταγές χωρίς να κάνετε αλλαγές.

ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
Για να προσελκύσετε τον νέο σύντροφο χρησιμοποιείται το κερί λευκή καρδιά αλλά και το ροζ. Η λευκή Πελειάδα είναι κατάλληλη για αυτήν την εργασία. Τα ροζ και λευκά κεριά βοηθάνε απόλυτα.

Ήλιος

ΕΥΛΟΓΙΑ:
Για την ευλογία έχουμε αρκετά κεριά. Όταν εννοούμε ευλογία, είναι τύπου προστασία στο νέο σπίτι η νέο μωρό και παρόμοια. Μπορείς να κάψεις λευκά κεριά, όπως επτάκομπο η λευκό η γαλάζιο αγγελοκέρι. Επίσης τα λευκά κεριά σπαρματσέτο είναι ικανοποιητικά. Το μελισσοκέρι δε είναι κατάλληλο για κάθε ευλογία.

ΜΑΝΤΕΙΑ
Για την μαντεία οι μάγισσες των Ιωαννίνων είχαν το μπλε και το μοβ έτσι μία μπλε κουκουβάγια θα βοηθήσει να δεις καθαρότατα τα πράγματα. Επίσης ένα λευκό κερί που είναι του πνευματισμού είναι κατάλληλο. Τα μπλε κεριά και το μαύρο επίσης βοηθάει σε αυτή την κατάσταση.

ΔΥΝΑΜΗ
Για την δύναμη οι μάγισσες των Ιωαννίνων είχαν το Κόκκινο κερί. Αυτό ήταν το ιδανικό αφού ήταν το χρώμα του Θεού Άρη. Ένα κόκκινο επτάκομπο συμβόλιζε την δύναμη στα ξόρκια. Εκτός από ερωτικό το κόκκινο είναι το σύμβολο του αίματος.
Το κόκκινο αγγελοκέρι χάριζε δύναμη σε όποιον την χρειαζόταν!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Για την θεραπεία των μαγισσών είχαν το πράσινο κερί και το λευκό. Καμία φορά όμως ήταν και το μπλε. Έτσι ένα πράσινο αγγελοκέρι ήταν κατάλληλο να προσφέρει την θεραπεία σε αυτόν που το άναβε. Ένα λευκό επτάκομπο μπορεί να καεί για να φέρει την θεραπεία! Το κερί το μπλε βοηθούσε στο να θεραπεύει τον Νου παρά το σώμα. Επίσης είχαν το κερί Δέντρο και το κερί λευκό περιστέρι αν το απαιτούσε.

ΥΠΟΤΑΓΗ:
Για της μάγισσες των Ιωαννίνων το Μαύρο και το κόκκινο ήταν κατάλληλο να δέσει και να υποτάξει ένα άτομο. Έτσι τα κέρινα ομοιώματα ήταν κατάλληλα για αυτό το πράγμα, επίσης το μπλε επτάκομπο ήταν κατάλληλο για αυτή την δουλειά. (Αν και σπάνια χρησιμοποιούσαν την υποταγή είχαν και το κερί Μυαλό σπάνιο με βότανα!)

ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ο κίτρινος άγγελος ήταν κατάλληλος για να έχεις επιτυχίες. Γενικός το κίτρινο κερί ήταν κατάλληλο. Ο γαλάζιος άγγελος ήταν απόλυτο ξόρκι για αυτή την δουλειά. Το πορτοκαλί επίσης έκανε αυτή την δουλειά. Ένα κερί σε σχήμα μολυβιού ραντισμένο με λάδι κατάλληλο ήταν κατάλληλο για να φέρει επιτυχία σε διαβάσματα. Επίσης μη ξεχάσουμε το κερί ρόδι που άνοιγε την τύχη και το κερί Αυγό που σκόρπιζε το κακό και έφερνε επιτυχία και τύχη.

Υ.Γ:
Σε λίγο καιρό θα σας γράψω όλα τα κεριά των μαγισσών των Ιωαννίνων και πως τα λειτουργούσαν… επίσης και τον κατάλογο των ζωδιακών και πλανητικών όπως επίσης και τα κεριά προσφορών όπως τα ονόμαζαν. Όλα αυτά στο 3ο μέρος που έρχεται σύντομα.

___________________________
Προτού ξεκινήσεις ένα ταξίδι εκδίκησης, σκάψε δυο τάφους... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
avatar
Νίνο Αυγέρης
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας Γάτα
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2017
Ηλικία : 30

http://www.tomyroli.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης