Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

Πρόσφατα Θέματα
» Σκόνη Έρωτα
Σήμερα στις 10:31 pm από Queen Ann

» Ι.Π.Α.Κ 2017
Σήμερα στις 10:17 pm από Νίνο Αυγέρης

» Παρόντες & Παρούσες (new)
Σήμερα στις 8:19 pm από HARRY POTTER7

» Καλημέρα & Καλησπερα!
Σήμερα στις 8:00 pm από Νίνο Αυγέρης

» Μαγικά γούρια 2018
Σήμερα στις 5:23 pm από le duke

» Εσθίρ:Δεν ειναι φιλτρο αυτο ειναι ΕΡΩΤΑΣ.. και Χαρτομαντεια απο την Αθανασια μου
Σήμερα στις 5:21 pm από le duke

» Έκτακτο Σεμινάριο ~ Μάθε πώς να πραγματοποιείς τις Ευχές σου
Σήμερα στις 4:55 pm από Νίνο Αυγέρης

» Ξόρκι Συνάντησης
Χθες στις 10:42 pm από Νίνο Αυγέρης

» Εννιαήμερο ξόρκι επαναφοράς 100%
Χθες στις 10:30 pm από Νίνο Αυγέρης

» Άσμα για να κάνετε θαύματα
Χθες στις 11:19 am από Αθανασία Καφεμαντεία

» Φεγγαρόσκονη
Παρ Δεκ 08, 2017 11:05 pm από Νίνο Αυγέρης

» Σκόνη Ουράνιου Τόξου
Παρ Δεκ 08, 2017 11:03 pm από Νίνο Αυγέρης

» Έλαιο Νίκης
Παρ Δεκ 08, 2017 7:31 pm από Νίνο Αυγέρης

» Σκόνη Νίκης
Παρ Δεκ 08, 2017 7:30 pm από Νίνο Αυγέρης

» Hion* Το Αιγυπτιακό βραχιόλι των ονείρων
Πεμ Δεκ 07, 2017 8:19 pm από Νίνο Αυγέρης

» Σκόνη προστασίας
Παρ Δεκ 01, 2017 1:32 pm από le duke

» Το Φίλτρο των Μυστικών
Παρ Δεκ 01, 2017 1:30 pm από le duke

» Έλαιο Αγγέλου
Παρ Δεκ 01, 2017 1:29 pm από le duke

» Ερωτικό Φίλτρο Αθηνά
Παρ Δεκ 01, 2017 1:27 pm από le duke

» Σκόνη Πάθους
Παρ Δεκ 01, 2017 1:26 pm από le duke


Υπηρεσίες μεταφυσικής (ΝΕΑ)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Υπηρεσίες μεταφυσικής (ΝΕΑ)

Δημοσίευση από Νίνο Αυγέρης Την / Το Τετ Ιαν 18, 2017 9:34 pm

Τα καταστήματα «Το Μυρόλι» και «Happymojo.gr» είναι σε θέση να αναλάβει για εσάς υπηρεσίες και εργασίες που άλλοτε δεν έκανε. Μέσα σε αυτά τα 10 σχεδόν χρόνια αναλαμβάναμε «εργασίες» για εσάς που δυσκολευόσασταν να τις κάνετε μόνοι σας η δεν είχατε τον χρόνο και τον τόπο.

Σαφώς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πως εσείς έχετε την δύναμη να κάνετε κάτι τέτοιο και γνωρίζουμε πως εσείς πονάτε για την ζωή σας. Μέσα σε αυτά λοιπόν τα 10 χρόνια είδαμε, ακούσαμε και συμπονέσαμε ανθρώπους που καταστράφηκαν από τα περιβόητα «Μέντιουμ» τσαρλατάνους που έφαγαν λεφτά χωρίς να κάνουν τις εργασίες. Συνήθως λοιπόν το κόστος των υλικών για να αναλάβουν και να πραγματοποιήσουν για εσάς, μία εργασία μπορεί να κοστίζε από 1000 μέχρι και 10.000 χωρίς φυσικά να σκεφτούν ότι είμαστε σε μία εποχή που ο κόσμος δεν έχει λεφτά και υπολογίζει και το τελευταίο ευρώ που θα βρεθεί στην τσέπη του.

Κι όμως οι περισσότεροι από αυτούς είναι δικοί μας πελάτες που αγοράζουν τα υλικά μας από 50 ευρώ μέχρι και 150 και τα κοστολογούν σε εσάς 1000 κ.λ.π.

Σήμερα το «Μυρόλι» ο Δούκας και ο Νίνο αναλαμβάνουν για εσάς εργασίες που δεν μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας, ή δεν διαθέτετε τον χρόνο και τον τόπο.. Αυτό γιατί?
Το κάνουμε για να διευκολύνουμε τους φίλους και πελάτες μας για να δώσουμε την σοβαρότητα και βαρύτητα που πρέπει στις διαδικασίες αυτές, σεβόμενοι πάνω από όλα την τέχνη μας και φυσικά εσάς και τα χρήματά σας.

Το κόστος είναι μικρό αφού σας χρεώνουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε και φυσικά την αμοιβή μας που θα αναλάβουμε την εργασία. Αυτό που εσείς θα κάνετε είναι να αφεθείτε σε εμάς και να πιστέψετε σε εμάς.

Όσο αφορά κατά πόσο θα κάνουμε εργασίες ήμαστε οι πρώτοι και μοναδικοί στην Ελλάδα που εδώ και χρόνια αφού κάνουμε εργασίες, δίνουμε Υπολείμματα και φωτογραφίες που έγιναν οι εργασίες σας και αν θέλετε για να πιστέψτε και video αν αυτό ζητηθεί.

Όλο αυτό για να καταλάβετε πως τα λεφτά σας δε πάνε χαμένα και υπάρχουν αποδείξεις πως εμείς εργαστήκαμε «Για εσάς» και ότι δεν πήραμε τα λεφτά και τα φάγαμε σε «Ταξίδια, ρούχα» και εν τέλει δεν κάναμε εργασίες.

Ένας σωστός «Μάγος*» αυτό θα κάνει και δε θα σας παραμυθιάσει για το αποτέλεσμα και τον χρόνο που θα απαιτηθεί για να δείτε αποτέλεσμα, που φυσικά ποτέ δεν μπορεί αν είναι συγκεκριμένο για όλους, καθώς έχουμε να κάνουμε με προσωπικές ενέργειες που για τον καθέναν λειτουργούν διαφορετικά.

*από χρόνια δε μου άρεσε ο όρος Μέντιουμ γιατί ο κόσμος έχει αναγνωρίσει ως «Μέντιουμ» τους απατεώνες. Κάτι που εμείς δεν ήμαστε.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Λύσιμο Μαγείας
Το λύσιμο μαγείας είναι μία από τις πιο δύσκολες αλλά και ταυτόχρονα πιο όμορφες διαδικασίες με την οποία θα εργαστούμε, καθώς ξέρουμε και νιώθουμε πως ο «άνθρωπος» που θα έρθει σε εμάς θα ανακουφιστεί και θα ηρεμήσει από αυτά που τον βαραίνουν και πιθανόν τον ταλαιπωρούν. Στα λυσίματα συμπεριλαμβάνονται λυσίματα κατάρας και λυσίματα μαγείας.

Ξόρκια Χρημάτων
Σαφώς και δε θα περπατάτε και θα σας πετάνε ευρώ! Αλλά σίγουρα τα οικονομικά σας θα ανέβουν και θα βελτιωθούν αισθητά. Οι συγκεκριμένες εργασίες, απευθύνονται κυρίως σε άτομα που έχουν ήδη μία επιχείρηση ή εργάζονται. Δεν συνίστανται στα άτομα που δεν εργάζονται ή που δεν έχουν την επιθυμία να εργαστούν. Τα ξόρκια χρημάτων, συνοδεύονται με φυλαχτό που θα πάρετε στα χέρια σας μετά την διαδικασία.

Ξόρκια προστασίας
Εργασίες προστασίας που σκοπό έχουν να σας προστατεύσουν και να σας προσφέρουν προστασία από επιθέσεις, γλωσσοφαγιά και μάγια, φίλων και γνωστών. Στα ξόρκια προστασίας συμπεριλαμβάνεται και το φυλαχτό προστασίας που θα πάρετε στα χέρια σας, μετά την διαδικασία.

Ξόρκια Άνοιγματος
δρόμου Ανοίγουμε για εσάς τους δρόμους που σας έχουν κλείσει. Μια ιδιαίτερη τελετή κεριών που σκοπό έχει να σπάσει τα εμπόδια και να ανοίξει τους δρόμους για εσάς. Για να μπορέσετε να ανοίξετε ένα κατάστημα, μία νέα εργασία ή ακόμα και να βρείτε έναν καινούργιο σύντροφο.

Ξόρκια θεραπείας
Με τις συγκεκριμένες εργασίες δεν θεραπεύουμε ανθρώπους από χρόνιες ασθένειες και φυσικά δεν προσπαθούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε ιατρική βοήθεια. Απευθύνονται σε θέματα που έχουν προκληθεί από μαγεία. Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, θα απλώσει τα φτερά του και θα σας βοηθήσει δίνοντας σας την θεραπεία του. Τα ξόρκια θεραπείας συνοδεύονται με φυλαχτό που θα πάρετε στα χέρια σας μετά την διαδικασία.

Ξόρκια Έρωτα & Αγάπης*
Ήρθε η στιγμή να αναλάβουμε τα τα πιο όμορφα ξόρκια για εσάς και για εκείνον που θέλει και ποθεί η καρδιά σας. Αναλαμβάνουμε για εσάς, διαδικασίες προσέλκυσης συντρόφου, ενίσχυσης αγάπης, επίτευξη γάμου, προστασίας σχέσης, ερωτικής έλξης. Τα ξόρκια αγάπης & έρωτα συνοδεύονται με φυλαχτό, που θα πάρετε στα χέρια σας με το τέλος της διαδικασίας.

*Δεν αναλαμβάνουμε επαναφορές και δεσίματα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

210 8612110

___________________________
Προτού ξεκινήσεις ένα ταξίδι εκδίκησης, σκάψε δυο τάφους... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
avatar
Νίνο Αυγέρης
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Γάτα
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2017
Ηλικία : 30

http://www.tomyroli.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης