Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

Πρόσφατα Θέματα
» Έλαιο αγάπης
Σήμερα στις 2:18 am από Νίνο Αυγέρης

» Πρώτο Σεμινάριο - Τράπουλα Π.α.σ.σ.ά.κ
Σήμερα στις 12:05 am από Νίνο Αυγέρης

» Καλημέρα & Καλησπερα!
Χθες στις 4:40 pm από cookie

» Η αναγέννηση του Happymojo
Σαβ Οκτ 14, 2017 4:19 pm από natalia029

» Παρόντες & Παρούσες (new)
Σαβ Οκτ 14, 2017 4:15 pm από natalia029

» Το νέο Μυρολι
Σαβ Οκτ 14, 2017 4:12 pm από natalia029

» Μετακόμιση του Μυρόλι
Πεμ Οκτ 12, 2017 12:18 pm από natalia029

» Ι.Π.Α.Κ 2017
Δευ Οκτ 09, 2017 2:34 pm από Νίνο Αυγέρης

» Φίλτρο αγάπης Λεβόνης
Τετ Οκτ 04, 2017 1:29 pm από natalia029

» Φίλτρο Γαλάζια Μοίρα ή Φίλτρο επιτυχίας
Τετ Οκτ 04, 2017 1:28 pm από natalia029

» Το Φίλτρο των Μυστικών
Τετ Οκτ 04, 2017 1:26 pm από natalia029

» Φίλτρο Σεβνταλέ ή Σεβντάλ
Τετ Οκτ 04, 2017 1:23 pm από natalia029

» Οκτώβριος 2017
Κυρ Οκτ 01, 2017 7:34 pm από maraki29

» Λιβάνι – Θυμίαμα Επαναφοράς
Κυρ Οκτ 01, 2017 2:24 pm από Νίνο Αυγέρης

» Οι μάγισσες των Ιωαννίνων (Το βιβλίο μας)
Παρ Σεπ 22, 2017 1:29 pm από Red_moon

» Το σύστημα των «Μέντιουμ»
Τετ Σεπ 20, 2017 6:07 pm από Inannon

» Η.Ε.Μ. 2017 (Ημέρα Ελεύθερης Mάθησης)
Πεμ Σεπ 14, 2017 8:48 pm από natalia029

» Τα νέα του Μυρόλι μας!
Πεμ Σεπ 14, 2017 3:11 pm από natalia029

» Καλησπερα!
Σαβ Σεπ 09, 2017 10:39 pm από Donna_Lucifero

» Φίλτρο Μυρόλι
Παρ Σεπ 08, 2017 12:49 am από HARRY POTTER7


Εργάτες Φωτός

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Εργάτες Φωτός

Δημοσίευση από Αθανασία Καφεμαντεία Την / Το Κυρ Ιουλ 23, 2017 6:21 pm

Εργάτες Φωτός

Οι «εργάτες του φωτός» είναι ψυχές που φέρουν την έντονη εσωτερική επιθυμία να διαδώσουν «το φως της γνώσης, της ελευθερίας και της αγάπης του εαυτού» στη γη.

Θα το αισθανθούν αυτό ως αποστολή τους. Συχνά έλκονται από την πνευματικότητα και τη θεραπευτική εργασία κάποιου είδους.
Λόγω της βαθιάς αίσθησης της αποστολής τους, οι εργάτες του φωτός συχνά αισθάνονται διαφορετικά από τους άλλους ανθρώπους. Με το να βιώνουν διαφορετικών ειδών εμπόδια στο δρόμο τους, η ζωή τους προκαλεί να βρουν τη δική τους μοναδική διαδρομή τους. Οι Εργάτες του Φωτός είναι σχεδόν πάντα μοναχικά άτομα, που δεν εντάσσονται σε σταθερές κοινωνικές δομές.

Η λέξη «εργάτης του φωτός» μπορεί να προκαλέσει παρεξήγηση, δεδομένου ότι ανυψώνει μια ιδιαίτερη ομάδα ψυχών από τις υπόλοιπες. Μπορεί να προκύπτει ότι αυτή η ιδιαίτερη ομάδα είναι κατά κάποιον τρόπο ανώτερη από τις άλλες, δηλαδή εκείνες που «δεν εργάζονται για το φως». Όλη αυτή η γραμμή σκέψης έρχεται σε αντίθεση με την ίδια τη φύση και την πρόθεση των εργατών του Φωτός . Ας αναφέρω εν συντομία τι είναι λάθος με αυτό.

Πρώτον, οι ισχυρισμοί περί ανωτερότητας είναι γενικά μη φωτισμένοι. Εμποδίζουν την ανάπτυξη σας προς μια ελεύθερη συνείδηση αγάπης​​.

Δεύτερον, οι εργάτες του φωτός δεν είναι «καλύτεροι» ή «ανώτεροι» από οποιονδήποτε άλλο. Έχουν απλώς μια διαφορετική ιστορία από αυτούς που δεν ανήκουν σε αυτή την ομάδα. Λόγω αυτής της συγκεκριμένης ιστορίας, την οποία θα συζητήσουμε παρακάτω, διαθέτουν ορισμένα ψυχολογικά χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούν ως ομάδα.

Τρίτον, κάθε ψυχή γίνεται ένας εργάτης του φωτός σε κάποιο στάδιο της εξέλιξής του, έτσι η ετικέτα του «εργάτη φωτός» δεν προορίζεται για έναν περιορισμένο αριθμό ψυχών.

Ο λόγος που χρησιμοποιούμε τη λέξη «εργάτης του φωτός» παρά τις πιθανές παρεξηγήσεις είναι επειδή τους οδηγεί να ενωθούν και διεγείρει τις αναμνήσεις μέσα τους που θα τους βοηθήσουν να θυμηθούν. Υπάρχει μια πρακτική ευκολία σε αυτό, καθώς, το λεκτικό σήμα χρησιμοποιείται συχνά στην παρούσα πνευματική βιβλιογραφία σας.

Οι Εργάτες του Φωτός φέρουν μέσα τους τη δυνατότητα να επιτύχουν την πνευματική αφύπνιση πιο γρήγορα από τους άλλους ανθρώπους. Φέρνουν εσωτερικούς σπόρους για μια γρήγορη πνευματική αφύπνιση. Όσον αφορά αυτό, που φαίνεται να είναι σε ένα πιο γρήγορο ρυθμό αφύπνισης από τους περισσότερους ανθρώπους, ισχύει εφόσον το επιλέξουν. Αυτό δεν αποτελεί και πάλι αιτία οι ​​εργάτες του φωτός να είναι σε καμία περίπτωση «καλύτερες» ή «ανώτερες» ψυχές. Είναι, ωστόσο, οι παλαιότερες από τις περισσότερες ψυχές που είναι σήμερα ενσαρκωμένες στη γη. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είναι παλαιότερες κατά προτίμηση από την άποψη της εμπειρίας και όχι χρόνου.

Οι Εργάτες του Φωτός έχουν φθάσει σε ένα συγκεκριμένο στάδιο της φώτισης πριν ενσαρκωθούν στη γη και αρχίσουν την αποστολή τους. Συνειδητά επιλέγουν να εδραιωθούν «στη καρμική ρόδα της ζωής» και να βιώσουν όλες τις μορφές της σύγχυσης και της ψευδαίσθησης με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το κάνουν αυτό, προκειμένου να κατανοήσουν πλήρως τη «γήινη εμπειρία». Αυτό θα τους επιτρέψει να εκπληρώσουν την αποστολή τους. Μόνο με τη μετάβαση σε όλα τα στάδια της άγνοιας και της ψευδαίσθησης οι ίδιοι θα κατέχουν τελικά τα εργαλεία για να βοηθήσουν άλλους να επιτευχθεί μια κατάσταση αληθινής ευτυχίας και φώτισης.

Γιατί οι εργάτες του φωτός να συνεχίσουν αυτή την εγκάρδια αποστολή, να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, με αποτέλεσμα να διατρέχουν τον κίνδυνο να χάσουν τον εαυτό τους και για πολύ καιρό η ζωή τους στη Γη να είναι στην ένταση και τη σύγχυση;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα ασχοληθούμε εκτενώς παρακάτω. Για τώρα θα πούμε ότι έχει να κάνει με «ένα είδος γαλαξιακού κάρμα».

Οι Εργάτες του Φωτός ήταν πριν τη γέννηση της ανθρωπότητας στη γη. Πήραν μέρος στην δημιουργία του ανθρώπου. Ήταν συν-δημιουργοί της ανθρωπότητας. Κατά τη διαδικασία της δημιουργίας, ενήργησαν κατά τέτοιο τρόπο και έκαναν επιλογές για τις οποίες άρχισαν στη συνέχεια να λυπούνται βαθύτατα. Είναι εδώ τώρα για να αντισταθμίσουν τις τότε αποφάσεις τους.

Από πολύ νωρίς στη ζωή τους, αισθάνονται ότι είναι διαφορετικοί. Τις περισσότερες φορές δεν αισθάνονται μόνοι και παρεξηγημένοι ή απομονωμένοι από τους άλλους. Γίνονται συχνά ατομικιστές και θα πρέπει να βρουν τους δικούς τους ιδιαίτερους τρόπους στη ζωή.

Έχουν αίσθηση των προβλημάτων στο σπίτι, μέσα σε παραδοσιακές εργασίες ή / και οργανωτικές δομές. Οι Εργάτες του Φωτός είναι φυσικά αντι-αυταρχικοί πράγμα που σημαίνει ότι θα αντισταθούν φυσικά σε αποφάσεις ή σε αξίες που βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στη δύναμη ή την ιεραρχία. Αυτό το αντιεξουσιαστικό γνώρισμα είναι παρών ακόμη και αν φαίνονται άτολμοι και ντροπαλοί. Είναι συνδεδεμένοι με την ίδια την ουσία της αποστολής τους εδώ στη γη.

Οι Εργάτες του Φωτός αισθάνονται και συντάσσονται να βοηθούν τους ανθρώπους ως θεραπευτές ή ως δάσκαλοι. Μπορούν να είναι ψυχολόγοι, θεραπευτές, δάσκαλοι, νοσοκόμες, κλπ. Ακόμα και αν το επάγγελμά τους δεν είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους με άμεσο τρόπο, η πρόθεση να συμβάλουν στο μεγαλύτερο καλό της ανθρωπότητας είναι σαφώς παρούσα.

Το όραμά της ζωής τους χρωματίζεται από μια πνευματική αίσθηση πώς όλα τα πράγματα σχετίζονται μεταξύ τους. Συνειδητά ή υποσυνείδητα μεταφέρουν μνήμες στο εσωτερικό τους των μη γήινων σφαιρών του φωτός. Μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται νοσταλγία για αυτές τις σφαίρες και να αισθανθούν σαν ξένοι στη γη.

Τιμούν βαθιά και σέβονται τη ζωή και αυτό συχνά εκδηλώνεται ως μια αγάπη για τα ζώα και μια ανησυχία για το περιβάλλον. Η καταστροφή τμημάτων του ζωικού βασιλείου, της χλωρίδας και της πανίδας στη γη από τον άνθρωπο, τους κάνει να προβάλλουν βαθιά αισθήματα απώλειας και θλίψης.

Είναι καλόκαρδοι, ευαίσθητοι και με εν-συναίσθηση. Μπορεί να έχουν πρόβλημα με επιθετικές συμπεριφορές και γενικά βιώνουν δυσκολίες όταν ο εαυτό τους είναι στάσιμος. Μπορούν να είναι ονειρικοί, αφελείς ή πολύ ιδεαλιστικοί, καθώς και επαρκώς γειωμένοι με τη γη. Επειδή εύκολα θα πάρουν τα αρνητικά συναισθήματα και τις διαθέσεις των ανθρώπων γύρω τους, είναι σημαντικό για αυτούς σε τακτά χρονικά διαστήματα να περνούν το χρόνο τους μόνοι. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να διακρίνουν μεταξύ των συναισθημάτων τους και των άλλων. Χρειάζονται χρόνο μόνοι για να αγγίξουν τη βάση με τον εαυτό τους και με τη Μητέρα Γη.

Έχουν ζήσει πολλές ζωές πάνω στη γη στις οποίες συμμετείχαν ενεργά στην πνευματικότητα και / ή τη θρησκεία. Ήταν παρόντες σε συντριπτικούς αριθμούς, στα παλαιά θρησκευτικά τάγματα του παρελθόντος ως μοναχοί, μοναχές, ερημίτες, μέντιουμ, μάγισσες ή σαμάνοι, ιερείς, ιέρειες, κλπ. Ήταν εκείνοι που παρείχαν μια γέφυρα ανάμεσα στο ορατό και το αόρατο, ανάμεσα στο πλαίσιο της καθημερινότητας, αυτό της γήινης ζωής και στα μυστηριώδες βασίλεια της μετά θάνατον ζωής, βασίλεια του Θεού και των πνευμάτων του καλού και του κακού. Για την εκπλήρωση αυτού του ρόλου, συχνά απορρίπτονταν και εδιώκοντο. Πολλοί από αυτούς καταδικάστηκαν στην πυρά για τα δώρα που κατείχαν. Τα τραύματα των διώξεων άφησαν βαθιά ίχνη στις μνήμες της ψυχής τους.

Αυτό μπορεί προς το παρόν να εκδηλωθεί ως ένας φόβος απολύτως θεμελιωμένος, δηλαδή ο φόβος να ξαναζούν και να θυμούνται τη βίαιη επίθεση για το ποιοί ήσαν.

Οι Εργάτες του Φωτός μπορεί να παγιδευτούν στην ίδια κατάσταση της άγνοιας και της ψευδαίσθησης, όπως οποιοσδήποτε άλλος. Αν ξεκινήσουν από μια διαφορετική αφετηρία, η ικανότητά τους να σπάσουν το φόβο και την ψευδαίσθηση για την επίτευξη της φώτισης μπορεί να μπλοκαριστεί από πολλούς παράγοντες. (Με τη φώτιση, εννοούμε την κατάσταση ύπαρξης την οποία έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι ουσιαστικά του Φωτός, ικανοί να επιλέξουν το φως ανά πάσα στιγμή.)

Ένας από τους παράγοντες που εμποδίζεται ο δρόμος προς την φώτιση για τους εργάτες του φωτός είναι το γεγονός ότι μεταφέρουν ένα βαρύ καρμικό φορτίο που μπορεί να τους οδηγήσει σε λάθος δρόμο για αρκετό καιρό. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η καρμική επιβάρυνση σχετίζεται με αποφάσεις που κάποτε έκαναν σε ό, τι αφορά την ανθρωπότητα στα πρώτα στάδια της ζωής της. Οι αποφάσεις αυτές είχαν ουσιαστικά έλλειψη σεβασμού για τη ζωή (θα μιλήσουμε για αυτό αργότερα σε αυτό το κεφάλαιο). Όλοι οι εργάτες του φωτός που ζουν τώρα επιθυμούν να διορθώσουν κάποια από τα λάθη του παρελθόντος και να αποκαταστήσουν και να τιμήσουν αυτό που καταστράφηκε εξαιτίας αυτών των λαθών.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
avatar
Αθανασία Καφεμαντεία
Ανώτερο μέλος
Ανώτερο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 250
Ημερομηνία εγγραφής : 11/01/2017

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εργάτες Φωτός

Δημοσίευση από HARRY POTTER7 Την / Το Κυρ Ιουλ 23, 2017 7:04 pm

σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ομορφες πληροφοριες που μας εδωσες Αθανασια. Like

___________________________
Σκεψου καλα πριν κανεις οτιδηποτε.
avatar
HARRY POTTER7
Ανώτερο μέλος
Ανώτερο μέλος

Μαϊμου
Αριθμός μηνυμάτων : 486
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2017
Ηλικία : 49

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εργάτες Φωτός

Δημοσίευση από Nanti Την / Το Δευ Ιουλ 24, 2017 3:56 pm

Ευχαριστούμε πολύ!! 1234567 1234567

___________________________
Μόνο για σήμερα:
Δεν ανησυχώ
Δεν θυμώνω
Σέβομαι κάθε έμβιο ον
Δουλεύω με τιμιότητα και αφοσίωση
Νιώθω ευγνώμων για καθετί
avatar
Nanti
Ανώτερο μέλος
Ανώτερο μέλος

Φίδι
Αριθμός μηνυμάτων : 281
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2017
Ηλικία : 28

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

εργατες φωτος

Δημοσίευση από lale Την / Το Δευ Ιουλ 24, 2017 6:36 pm

ευχαριστουμε !!!! Καρδιά
avatar
lale
Δραστήριο μέλος...
Δραστήριο μέλος...

Αριθμός μηνυμάτων : 147
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2017

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης